Welkom bij Le-Quatorze

Puur genieten ...

Le-Quatorze is een vakantiewoning in de Ardennen die luxe, gezelligheid en rust biedt. Gelegen op nummer 14 in Route de Logne in Vieuxville en met een capaciteit van 14 personen.

In ons vakantieverblijf is alles aanwezig voor een ontspannen tijd met familie, vrienden of collega’s. Naast het gezellige, warme interieur is het buitenzwembad, de uitgebreide wellness en de bioscoopruimte een absolute troef. Alles is tot in de puntjes afgewerkt om jullie een fantastisch verblijf te garanderen.

Wij heten je van harte welkom!

Heidi & Frank

Bekijk hier de beschikbaarheid

Beoordelingen

Liesbet Geenen ~ 19/09/2022

We verbleven met onze familie in Le Quatorze, om een mijlpaal te vieren. Wat een prachtige dagen hebben we samen beleefd... Wanneer je de poort binnen rijdt, waan je je meteen in een andere wereld. Je komt terecht in een waar paradijs. Je voelt je meteen ontspannen, instant vakantie-modus. Alles is voorzien,: opgemaakte bedden, volledige handdoekensets, uitgebreid keukenmateriaal, .... Alles met mooie materialen en tot in de puntjes, het kleinste detail afgewerkt. We genoten van de sfeer en gezelligheid, het zwembad, de cinema, de petanquebaan, mooi overdekt terras, fijn tafelen binnen en buiten. En de omgeving kregen we er gratis bij. De perfecte formule voor ons samen-zijn!

Lees meer beoordelingen