Welkom bij Le-Quatorze

Puur genieten ...

Le-Quatorze is een vakantiewoning in de Ardennen die luxe, gezelligheid en rust biedt. Gelegen op nummer 14 in Route de Logne in Vieuxville en met een capaciteit van 14 personen.

In ons vakantieverblijf is alles aanwezig voor een ontspannen tijd met familie, vrienden of collega’s. Naast het gezellige, warme interieur is het buitenzwembad, de uitgebreide wellness en de bioscoopruimte een absolute troef. Alles is tot in de puntjes afgewerkt om jullie een fantastisch verblijf te garanderen.

Wij heten je van harte welkom!

Heidi & Frank

Bekijk hier de beschikbaarheid

Beoordelingen

Fam Schreurs ~ 04/08/2023

Wij boekten dit huis om met onze kinderen en kleinkinderen een week samen te zijn. De poorten van de hemel gingen voor ons open toen wij de binnenplaats op reden. Wat een prachtig huis.( nog mooier dan op de foto’s) Een en al ruimte rust en luxe. Wij waren meteen op ons gemak door de warme ontvangst van Heidi en Frank, waarvoor dank. Wij sliepen heerlijk in de mooie ingerichte slaapkamers, de heerlijk gedekte bedden. De wellness was een waar genot met de sauna, hammam en relaxruimte. Ook hier was alles perfect. Het zwembad was super, er is ondanks de vele regen die we hadden, goed gebruik van gemaakt. Onder de prachtige overkapping hebben we aangename uurtjes doorgebracht. De kids waren dol op hun privé bioscoop 😍. Wij waren een week in de zevende hemel in dit fantastische huis dat Heidi en Frank gecreëerd hebben . Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer beoordelingen